Företagspresentation

Verksamhet

Uppsala Handelsstål bildades 1992 och är en lokal leverantör i Uppland med omnejd. Från eget lager levererar vi stål, plåt, järn och armering snabbt och smidigt. Kapning av stål och bockning av armering är vår specialitet. Vi har anpassade lastbilar som klarar stora kvantiteter för tungt och otympligt gods. Våra kunder sträcker sig från allt mellan privatpersoner till smides och större byggföretag.

Specialitet

Vi har ett stort utbud av balk, stång, rör, nät och plåt. I vår servicebutik finns ett praktiskt sortiment av förbrukningsartiklar som svetstråd, slipmaterial, skruv och mutter m.m. Artiklar som är nödvändiga när man arbetar med stål. För att se vårt sortiment gå till vår hemsida.

Företagets kontor

Uppsala Handelsstål AB Hemsida
Björkgatan 75
753 23, UPPSALA
018-186560 Kontakta

Rubriker

Armering för anläggning Armering för byggnader Plåt Stålvaror Återvinning/Eftermarknad

Sökord

Armering Armeringsnät Balk Plåt Stångstål Rör Gas Plattstål Smide Vinkelstål Järn Galv Bockning ILF Aluminium Rostfritt

Geografi

Dalarnas län Gävleborgs län Norrtälje Sigtuna Uppsala län

Kategori

Affärslokaler Bergrum Bro Flerbostadshus GC-väg Gruppbyggda småhus Gång- och cykeltunnel Hotell / Restaurang Idrott Inomhus Industrier / Verkstad / Lager Kontorsbyggnader Kraft & Belysning Kulvert Samfärdselanläggningar Samfärdselbyggnader Samlingslokaler Sjuk- & Hälsovård Skola / Förskola Torg Tunnel Viadukt Vägar, Gator och Torg

Byggnadsart

Invändigt underhåll Nybyggnad Ombyggnad Rivning Sanering Tillbyggnad Utvändigt underhåll