Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Mitt varumärke

Gör ditt företag, varumärke och erbjudande synligt
och sökbart för Byggsverige

Mitt varumärke

Bygginformation om byggprojekt, byggföretag, upphandlingar m.m.

96% av våra kunder skulle rekommendera oss och våra tjänster för andra företag inom byggbranschen. *

87% av de som använder våra tjänster för att marknadsföra sitt företag/varumärke upplever att företaget/varumärket blivit mer känt. 83% av dessa säger att man också fått nya affärer. *

* Enligt kundundersökning 2012.

Vi erbjuder ett flertal olika tjänster för marknadsföring inom byggbranschen. Vi hjälper dig att nå ut med ditt varumärke och påverka beslutsfattare som årligen köper in tjänster och material för långt över 200 miljarder per år till sina bygg- och anläggningsprojekt. Du kan själv välja bland målgrupper som byggherrar, konsulter, arkitekter, konstruktörer, byggföretag, UE inom el, VVS eller inredning etc..

Läs mer om våra marknadsföringstjänster längre ner men här är en kort sammanställning där du också kan klicka dig vidare till intresseformulär:

Klicka här för mer information och hjälp att välja bland alla våra marknadsföringstjänster

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning, en mix av insatser som uppfyller dina mål och syften!

Vi har stor erfarenhet av marknadsinsatser och specialuppdrag, låt oss lyssna på dina behov och ta fram en skräddarsydd lösning.
Fyll i formuläret här så berättar vi mer.

Hur kan marknadsföringen bli nästan kirurgiskt riktad?

Via våra dagliga, ständigt pågående marknadsundersökningar följer vi upp planerna, projekteringarna, anbuden och upphandlingarna. Vi vet vem som bygger vad, var, när och hur och kan därför hjälpa dig att rikta marknadsföringen just till rätt beslutsfattare på rätt byggprojekt vid rätt tidpunkt.

Du får effektivt marknadsföring som på ett enkelt och träffsäkert och varumärkesbyggande sätt når byggbranschens aktiva byggherrar, arkitekter, byggkonsulter, byggentreprenörer, installatörer, underentreprenörer m fl.

Du kan rikta din marknadsföring, synliggöra ditt varumärke och erbjudande för den aktiva byggbranschen som årligen tar beslut om föreskrivningar och upphandlingar av varor och tjänster till ett värde över 200 miljarder.

Digital direktmarknadsföring via Exponeringspaketet

Se till att du syns för relevanta beslutsfattare på byggsajter som Byggsverige.se, Byggsok.se, Sverigebygger.se, Byggvarlden.se. Vi sätter även ditt varumärke på Byggkartan.se! Du finns dessutom med i våra riktade e-postutskick till beslutsfattarna på de byggprojekt som intresserar dig. Det är enkelt för dig och du får väldigt många exponeringar för pengarna. Ge oss bara ditt varumärke så sköter vi resten!

HELA BYGGSVERIGE - Vårt bannerpaket

Dina banners når beslutsfattare på alla nivåer och i alla skeden i byggprocessen. En räckvidd på ca 15 000 unika besökare och ca 100 000 visningar per månad.

Kort om på vilka sajter dina banners syns:

 • Sverige Bygger/login
  Du når våra betalande kunder, 35 av Sveriges 50 största byggföretag samt tusentals små och medelstora entreprenörer, underentreprenörer och föreskrivande konsulter etc.
 • Byggsok.se
  Gratistjänst där proffs inom bygg med vissa begränsningar kan söka projekt.
 • Byggsverige.se
  Vänder sig direkt till beslutsfattarna på projektnivå. En blandning av byggherrar, konsulter, bygg- och underentreprenörer. De har inloggning men påminns även riktade e-postutskick.
 • Byggfolio.se (endast modul)
  Branschens referensprojekt på ett ställe.
 • Byggkartan.se (endast modul)
  Byggkartan ger dig möjlighet att gratis visualisera data från Byggsveriges största projektdatabas och mest omfattande projektbevakning.

Format:
Panorama 728 x 90 px (syns ej på Byggfolio.se eller Byggkartan.se)
Modul (knapp) 200 x 100 px

Adresser till beslutsfattarna på byggprojekten - våra aktiva DM-adresser

Med våra aktiva DM-adresser når du rätt beslutsfattare på rätt byggprojekt vid rätt tidpunkt. Via oss når du en typ av beslutsfattare som du normalt sett inte hittar i några andra adressregister.

På företagsnivå är vi matchade mot PAR och vi har såväl organisations-, arbetsställenummer som PAR-id - det som sedan gör oss unika även i jämförelse med PAR är att vi har de aktiva företagen och andra beslutsfattare.

DM-utskick - vi tar hand om dina utskick

Inte nog med att vi fixar de DM-adresser du behöver - vi kan även se till att sköta dina DM-utskick. Vi hjälper dig att nå ut med rätt budskap/erbjudande till rätt beslutsfattare gällande rätt byggprojekt vid rätt tidpunkt!

DM-utskick är ett effektivt sätt att påverka och informera föreskrivare, byggherrar, byggföretag m fl.

Digitala nyhetsbrev/utskick (eDR)

Att marknadsföra sig via e-post är ett enkelt och effektivt sätt att berätta om ditt varumärke, era tjänster/produkter, era kampanjer, kurser, nyheter, erbjudanden, mässor – listan kan göra lång.

Du tar fram syfte och budskap - vi bistår med erfarenhet och kunskap av vad som fungerar i digitala utskick, och på väldigt kort tid kan du nå ut med ditt budskap, såklart riktat till den målgrupp och de beslutsfattare du vill påverka, i rätt tid.

Byggfolio

Använd referensprojekt för att stärka ditt varumärke och vinna nya affärer

Byggfolio är en online portfolio där du berättar om dina bästa affärer och kopplar dem till referensprojekt i vår databas. Du får alltid rätt referensprojekt och affärshistorier till rätt anbud, offert eller till rätt marknadsföringssituation. Ett effektivt och proffsigt sätt att öka dina möjligheter till framgång i nya affärer.

Vi hjälper dig att skapa just din portfolio med dina referensprojekt. Du berättar om vilka byggprojekt du vill börja med att ha med - vi söker upp dem i vår databas och lägger upp dem tillgängliga online i din Byggfolio.