Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Mina affärsmöjligheter

Bygginformation online som ger dig full koll
och oslagbara affärsmöjligheter

Mina affärsmöjligheter

Bygginformation om byggprojekt, byggföretag, upphandlingar m.m.

"Vi använder Sverige Bygger sedan många år för vår dagliga marknadsbearbetning av aktiva byggherrar, arkitekter och byggentreprenörer. Ett suveränt och billigt redskap anpassat för våra produkter och verksamhet."

Per-Olof Uppegård, Försäljningschef
SP Fönster AB

35 av Sveriges 50 största byggföretag har valt våra tjänster.

96% av de som använder våra tjänster för att få en bättre koll på sin marknad säger att de också får bättre koll. *

96% av våra kunder skulle rekommendera oss och våra tjänster för andra företag inom byggbranschen. *

91% av våra kunder anser att vi är viktiga för deras verksamhet. *

88% av de som använder våra tjänster för att hitta nya affärer/uppdrag/projekt/kunder säger att de också gör det. *

* Enligt kundundersökning 2012.

Affärsmöjligheter via Sverige Bygger
Avancerad Sökning
Träfflista
Byggprojekt

Vi erbjuder betydligt mer än byggfakta

Gör som 35 av Sveriges 50 största byggföretag - välj våra tjänster för att nå rätt person på rätt byggprojekt vid rätt tidpunkt. Du väljer den som var först och är störst på bygginformation online och erbjuder vi troligen världens mest skräddarsydda bygginformationstjänst.

Du får koll på byggmarknadens byggprojekt, byggföretag, anbud och upphandlingar - inom såväl privat som offentlig byggsektor. Mina affärsmöjligheter innehåller bygginformation som ger dig oslagbara affärsmöjligheter genom sök-, bevaknings- och händelsetjänster som skräddarsys utifrån ditt verksamhetsområde och behov.

Hur skräddarsys information för dig?

Via vår dagliga, ständigt pågående marknadsundersökning följer vi upp planerna, projekteringarna, anbuden och upphandlingarna. Det gäller såväl privat som offentlig byggsektor och det gäller hela landet. Vi vet vem som bygger vad, var, när och hur och utifrån ditt verksamhetsområde och dina behov skapar vi sedan informationsinnehåll som hjälper dig att nå rätt beslutsfattare på rätt byggprojekt vid rätt tidpunkt.

Genom Mina Genvägar kan du dessutom skräddarsy själva lösningen online - Läs mer om Mina Genvägar här

Mer information och valmöjligheter:

Mitt Sverige Bygger

Upplysnings- & sökmotor med byggprojekt, byggföretag och beslutsfattare för dig som vill hitta och göra lysande affärer.

Bygginformation på papper

Förutom Mitt Sverige Bygger online så har vi även affärsmöjligheterna i form av bygginformation på papper.

CRM-integrationer, export och anropsfunktioner

Vi löser allt från enkla men kraftfulla direktanrop till avancerade CRM-integrationer. Vi har erfarenheter när det gäller integrationer med de flesta CRM-systemen men ta hjälp av oss i tid! Vi erbjuder även exportfunktioner från vår onlinetjänst.

Excelrapporter

En standardrapport till Excel ingår i Mitt Sverige Bygger. Det går även att skräddarsy egna rapporter om du vill göra speciallösningar.

Paketerad nytta som hjälper dig att göra lysande affärer med beslutsfattare som årligen tar beslut värda över 200 miljarder!

Prova gratis

Exempel på funktioner online:

Sökning
Sök efter byggprojekt och byggföretag i hela vår databas.

Projekthändelser
Se senaste nytt på den typ av byggprojekt som du abonnerar på - allt utifrån den skräddarsydda profil vi skapat åt dig. Tidiga projekt, projekt under projektering, projekt i anbudsskede eller upphandlade projekt som byggstartat.

Företagshändelser
Se senaste nytt på den typ av byggaktörer du vill ha koll på - byggherrar, konsulter, entreprenörer som rapporteras på nya byggprojekt inom ditt verksamhetsområde.

Bevakning
Håll dig uppdaterad om byggsverige med våra bevakningstjänster. Punktbevaka byggprojekt och byggföretag, spar, anteckna, sätt påminnelser mm.

Företagsanalys
Vem anlitar vem och vem anlitas av vem? Analysera företagens relationer utifrån vår databas alla byggprojekt. Se vilka byggprojekt företagen har, storlek, typ, byggstarter, geografisk spridning mm.

Ranking
Ranking hjälper dig att snabbt se vilka företag som är mest aktiva eller har störst byggvärde om vi summerar deras byggprojekts byggkostnader. Hjälper dig att prioritera rätt företag i företagsträfflistorna.