Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Vad gör oss unika?

Personal

Det bästa är att testa själv och du får faktiskt prova våra tjänster gratis genom att klicka här.

På så vis kan man säga att det inte kostar något att ta reda på vad som gör oss unika och bättre än andra.

Du väljer oss av samma anledningar som gjort att 35 av Sveriges 50 största byggföretag valt oss och våra tjänster:

  • Du blir kund hos ett företag som är bra att ha att göra med och som ger dig stor nytta och glädje tillbaka (fler affärsmöjligheter, bättre beslutsstöd, effektivare marknadsföring).
  • Du blir kund hos ett företag som leder utvecklingen och är störst på bygginformation/byggfakta om byggprojekt.
  • Du väljer oss därför vår anda och personal, som samlar in information, utvecklar, skapar och säljer tjänsterna, gör oss unika och bättre än andra.
  • Du blir kund hos en aktör som har en unik plattform för informationsinsamlingen och uppgiftslämnarna - Byggsverige.se. Korrektur via e-post, kvalitetssäkring online och nyttiga gratistjänster till våra uppgiftslämnare är några saker som vi varit först och ensamma om att erbjuda.
  • Du använder tjänster som utvecklats av företaget som var först i världen med att erbjuda bygginformation online.
  • Du använder troligen världens mest skräddarsydda bygginformationstjänster.
  • Du får hjälp att komma igång, vi skräddarsyr en unik profil för varje användare, kostnadsfri telefonsupport och vi erbjuder dessutom kundutbildningar på flera orter runt om i landet.
  • Du får en affärspartner som ser långsiktigt på samarbetet.

Sverige Bygger-andan

Vi får ofta höra att det är något speciellt med oss av dem som besöker eller träffar oss. Många använder ord som välkomnande, öppna, glada och positiva när de försöker sätta ord på det. I grund och botten är det just det vi kallar Sverige Bygger Andan som gör oss unika och bättre än andra.

Vi jobbar väldigt målinriktat både per individ, avdelning och som helhet när det gäller såväl hårda operativa mål som mjuka bete­endemål och värderingsgrunder. Vi är också väldigt noga med att ha kul på jobbet och när vi söker personal är det glada, modiga, öppna och positiva människor vi anställer.

Vi ställer inte samma krav på våra kunder men däremot är vi över­tygade om att vårt sätt mot dig som kund och den nytta vi ger dig även gör dig glad. Vi smittar gärna av oss av framgång och glädje.