Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Nöjda kunder

Kundcitat


Vi har gått från 484 000 kr till ca. 30 000 000 kr på ett år, från 1 till 20 anställda. Vi följer löpande upp vad som projekteras och ligger ute på räkning via Sverige Bygger, på så sätt har vi möjlighet att planera vad vi ämnar räkna på i vårt arbetsområde i god tid.

Större delen av våra uppdrag har först visats på Sverige Bygger där vi följt projekten från projektering till dess vi haft möjlighet att hämta underlag för att starta vårt anbudsförfarande.

Utan Sverige Bygger hade vår tid att finna nya projekt varit betydligt mer krävande, Sverige Bygger har på så sätt varit en del av vår framgång och kommer så vara.

Jan Lindblom
VD, AB Byggprojekt i Dalarna

Jag ville testa att sälja in idén att bygga läktare i limträ och hittade 6 st. intressanta projekt inloggad på sverigebygger.se. Jag skickade e-post till beslutsfattarna på alla projekten och efter ca 2 veckor fick jag ett telefonsamtal från en Leif på ett av projekten. -"Varför har du inte berättat tidigare att man kan bygga läktare i limträ" är det första han säger.

Det visade sig att de kommit på idén att bygga en dragracingarena i Sverige för 20 000 st. sittande. -"Är ni seriösa?" var de första orden som kom ur mig då han förklarat omfattningen av projektet. Nu var det att handla snabbt. De tänkte lämna det alternativ de hade klart och bygga en med limträ istället. Jag och vår chefkonstruktör tog flyget ner och gjorde klart affären som blev Martinsons i särklass största läktarleverans någonsin.

Daniel Wiklund
Martinsons Byggsystem

Vi använder Sverige Bygger sedan många år för vår dagliga marknads­bearbetning av aktiva byggherrar, arkitekter och bygg­entreprenörer. Ett suveränt och billigt redskap anpassat för våra produkter och vår verksamhet.

Per-Olof Uppegård
Försäljningschef, SP Fönster AB

Redan efter två månader som kund hos Sverige Bygger gjorde jag min största och viktigaste affär då den gjordes vid starten av lågkonjunkturen. Jag är övertygad om att jag inte fått detta jobb på 40 Mkr om vi inte hade haft Sverige Bygger.

Erik Sandberg
Säljare, Finja Prefab AB

Jag måste säga att sidorna med byggstarts- och projekteringsindex på marknadsanalysen är eminent utformade.

Anders Lilienberg
Marknadschef, Skanska Sverige

När jag hade jobbat i tre månader på företaget använde jag Sverige Bygger för att söka upp information om ett projekt som jag passerat med bil. Informationen från Sverige Bygger ledde fram till rätt kontakt­person och till min första stora affär på företaget. Jag har sedan haft kunden i sju år och gjort många affärer.

Erik Karlstrand
Renhållningsföretag

Via Sverige Bygger fick jag tips om ett projekt i Borlänge centrum som jag även räknade hem. Direkt efter det jobbet blev jag kontaktad gällande musikfestivalen Peace & Love och det slutade med att vi fick förtroende att ombesörja all avstängning till denna festival i flera års tid.

Jonas Skoog
Quik-Rok International AB

Vi är enormt nöjda med resultatet från Sverige Byggers Enkätpaket! Det var snabbt, enkelt och ett kostnadseffektivt sätt att genomföra en undersökning på.

Staffan Åkerlund
Chefredaktör, Tidningen Byggindustrin

Det började med ett tips från Sverige Bygger gällande Västra Hamnen i Malmö. Det slutade i flera nya kontakter och flera affärer totalt värda flera miljoner kronor. Informationen från Sverige Bygger är mycket värdefull i min vardag.

Ola Håkansson
Cramo AB

Via Sverige Bygger fick jag syn på ett intressant byggprojekt i Piteå gällande 24 lägenheter. Det blev vitvaror för en halv miljon kronor tack vare Sverige Byggers tjänst som jag använder minst två gånger i veckan.

Leif Nässlin
Elektroskandia AB

Jag vill bara skriva och säga hur imponerad jag är över hur er säljare hanterat oss. Alltid supertrevlig och väldigt professionell och tydlig. Trots att jag nog varit en ganska besvärlig kund som varit riktigt dålig på att själv återkoppla. Vi gillar era tjänster och det är roligt att den personal vi möter hos er också ger samma goda intryck! Det ska ni vara rädda om :)

Mattias von Corswant
Marknadschef, wec360° AB

Kundundersökning

96% av de som använder våra tjänster för att få en bättre koll på sin marknad säger att de också får bättre koll.

96% av våra kunder skulle rekommendera oss och våra tjänster för andra företag inom byggbranschen.

91% av våra kunder anser att vi är viktiga för deras verksamhet.

88% av de som använder våra tjänster för att hitta nya affärer/uppdrag/projekt/ kunder säger att de också gör det.

* Enligt kundundersökning.

Tummen upp från våra kunder