Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Arbeta hos oss

Personal Personal

Innan du läser mer om några av våra största avdelningars tjänster rekommenderar vi att du läser om Sverige Bygger Andan. Oavsett vilken avdelning eller tjänst du är intresserad av kräver vi nämligen att du är en glad, modig, öppen och positiv människa.

Att arbeta som undersökare

Telefonen och datorn är de viktigaste arbetsredskapen i vår jakt efter oslagbar koll på byggprojekten. Som redaktör gör du dagligen marknadsundersökningar och följer upp byggprojekten för att ta reda på vem som bygger, vad, var, när och hur. Din personlighet, förmåga att bygga relation och förklara nyttan för de byggherrar, projektledare, arkitekter, byggföretag och underentreprenörer du pratar med är avgörande för att lyckas.

Att arbeta som säljare

Som ny säljare får du bästa tänkbara utbildning och coachning för att utvecklas på bästa sätt. Ditt mod, personlighet och förmåga att skapa förtroende, förstå och bygga relation med våra kunder är avgörande för att göra ett bra jobb. Vi säljer 100 % till företag, d v s bara b2b försäljning och vi använder telefonen och datorn som huvudsakliga hjälpmedel även om ett och annat kundbesök också förekommer. Det finns goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter internt samt möjligheter att jobba från såväl Stockholm som Oslo. Inom vår säljorganisation finns ett flertal olika avdelningar och typer av tjänster där de mest meriterade och kompetenta sköter om våra större kunder och håller i våra utbildningar.

Att arbeta på vår utvecklingsavdelning

Vi utvecklar det mesta själva och vår utvecklingsavdelning jobbar såväl med interna verktyg som används av vår redaktion och säljkår som med utveckling av våra tjänster för kunder. Vi har en rad olika expertisområden men det viktiga är att vi har ett bra samarbete inom avdelningen och inte minst även med andra avdelningar. Till skillnad från många andra utvecklingsavdelningar är målet att vår ska ha en mycket god kunskap om våra kunders behov och vår informationsdatabas innehåll.

Övriga avdelningar är marknad, ekonomi och administration.