Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Om Sverige Bygger

Vi har koll på byggmarknaden och byggprojekt i hela Sverige!

Vi är Byggsveriges affärskälla - det glada, modiga och framgångsrika företaget som skapar skräddarsydda tjänster baserade på bygginformation från våra dagliga marknadsundersökningar.

Sedan starten 1985 har vi utvecklats till ett marknadsledande företag med ett modernt och öppet ledarskap. Vi gör allt själva - samlar in informationen, utvecklar tjänsterna, marknadsför och säljer dem. Det som gör oss unika och bättre än andra är därför vår personal och vår anda - läs mer om Sverige Bygger Andan

Vi har landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden vilket ger dig som kund en oslagbar koll på byggmarknadens byggprojekt, byggherrar, byggkonsulter, byggföretag, anbud och upphandlingar. Du och ditt företag får hjälp att nå rätt beslutsfattare på rätt byggprojekt vid rätt tidpunkt så att du kan påverka och sälja till en målgrupp som årligen tar beslut om att rita och köpa in varor och tjänster för över 200 miljarder till sina byggprojekt.

Vilken del av byggmarknaden vill du ha koll på?

Klicka på ditt område för att få en provinloggning

Hela Sverige

Du får bättre koll på projektmarknaden tack vare våra ständigt pågående, dagliga marknadsundersökningar där vi hela tiden följer upp planerade och pågående byggprojekt och tar reda på vem som bygger vad, var, när och hur. Från tidiga idéer och planerade byggprojekt till projekt som projekteras, är ute på anbud eller har upphandlats. Läs mer om vår informationsinsamling här.

Vår mission:

Vi ska göra det möjligt, till och med enkelt, för våra kunder att dagligen ta rätt affärsbeslut, marknadsföra sig effektivt och hitta fler och bättre affärsmöjligheter.

Vår vision:

Vår vision som Byggsveriges affärskälla är att bli våra kunders affärspartner och få betalt utifrån värdet av de affärsmöjligheter och det beslutsstöd vi genererar.

Du vet vel at vi finnes i Norge også!
Klikk her for å komme til Norge Bygges