Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Alla aktuella lokaler/kontor/skolor/sjukhus/hotell etc. i Perstorp

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av Ugglehallen samt till- och ombyggnad av Ugglebadet i Perstorp
Projektet avser nybyggnad av Ugglehallen om totalt 2350 kvm i direkt anslutning till det befintliga Ugglebadet samt en till- och ombyggnad Ugglebadet, ingår vattenrutschbanor. Ugglehallen inkluderar utöver planytan bl.a. 4 stycken omklädningsrum, läktare om 300 sittplatser med inskjutbar sarg under läktarna, förråd, servering/kiosk, 2 stycken konferensrum och installationsutrymmen.
Ombyggnad av centralskolan i Perstorp
Avser invändig ombyggnad av NO-avdelning med 4 NO-salar, förråd och passage ca 525 kvm LOA. Avser bla rivningsarbeten, installationsarbeten, målning, fönster- och dörrbyte, nya ytskikt, erforderliga avväxlingar mm.
Renovering av golv vid Ugglebadet i Perstorp
Projektet avser utbyte av befintligt golvmaterial i simhallen Ugglebadet. Avser utbyte av befintligt klinkergolv inomhus och delar av väggbeklädnad i simhallen. Arbetet omfattar inte golv i omklädningsrummen och entré.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.

Därför får du utan kostnad och förbindelse välja bland följande erbjudanden: