Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Alla aktuella lokaler/kontor/skolor/sjukhus/hotell etc. i Klippan

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Blockförhyrning LSS-boende i Klippan
Klippans kommunhar genomfört en översyn av såväl bestånd som behov för särskilda boende inomkommunen. Som ett resultat av denna översyn går Klippans kommun nu ut med en anbudsförfrågan avseende Blockförhyrning av LSS-boende i form av ett serviceboende. Detta boende bör ha mellan 9-12 brukarlägenheter samt tillföra kommunen mervärde i form av samtidigt uppförande av vanliga bostadslägenheter
Ombyggnad av skola i Klippan
Projektet avser ombyggnad av bild, musik-och träslöjdsalar. Snyggatorpsskolan är en F-9 skola som uppfördes på 60-talet och som nu renoveras.
Renovering av badhus, Klippan
Avser renovering av våtrumsutrymmen och lokaler i badhus med bla relining av befintliga avloppsrör och stammar, nya vs installationer och armaturer i duschar och toaletter, samt nya golvytor i duschar, toaletter och korridor mot bassäng. Anpassning av ventilation i källarplan. Mindre rivningsarbeten av vs-installationer, nya PE rör monteras, håltagning nya vattenrör och vattenledningar i bottenplan. Installationer för el, vvs och styr.
Nybyggnad av carport i Klippan
Rivning av carport samt nybyggnad av carport.
Nybyggnad av skola i Klippan
Uppsättning av 11 stycken moduler för skolverksamhet.
Nybyggnad av förskola i Klippan
Uppsättning av moduler vid förskola.
Rivning av skola i Klippan
Bofinkenskolan på Bofinken 1 som har moduler ska demonteras. Ersätts av en ny skola i Östra Klippan ID 1201847.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.

Därför får du utan kostnad och förbindelse välja bland följande erbjudanden: