Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Alla aktuella lokaler/kontor/skolor/sjukhus/hotell etc. i Vimmerby

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av ishallen i Vimmerby
Ombyggnad av rink eller höjning av tak. Omfattning kan ej anges.
Ombyggnad av ishallen i Vimmerby
Rivning av befintlig ispist, sarg mm samt förläggning av ny ispist.
Utvändig renovering av Kulturskolan i Vimmerby i Vimmerby
Projektet avser fönsterrenovering samt renovering och målning av putsad fasad. Övriga målningsarbeten in- och utvändigt ingår i entreprenaden. Arbeten kommer att löpa och delas upp över två kalenderår – 2018 och 2019, där avsikten är att fönsterrenovering på våning källare och entrévåning ska utföras under år 2018. Takarbeten (1546362) som ligger i en sidoentreprenad kommer att genomföras under 2019. Takentreprenören ska vara samordningsansvarig för de arbeten som kommer att utföras under 2019 – fasadrenovering, resterande fönsterarbeten och takarbeten. Detta innebär att samordningsansvaret är uppdelat i denna handling.
Utvändig renovering av Kulturskolan i Vimmerby i Vimmerby
Renovering av yttertak omfattar omläggningen av hela yttertaket inkl. ombyggnad av kuptak, se ytterligare information i underlaget.
Ombyggnad av kontor i Vimmerby
Ändrad användning.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.

Därför får du utan kostnad och förbindelse välja bland följande erbjudanden: