Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Alla aktuella bostadsprojekt i Tidaholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Tidaholm, etapp 3
Projektet avser nybyggnad av 10-15 lägenheter i flerbostadshus.
Nybyggnad av flerbostadshus i Tidaholm, etapp 2
Projektet avser nybyggnad av 15 lägenheter i flerbostadshus med 3 eller 4 våningar.
Ombyggnad och renovering av flerbostadshus i Tidaholm
Objektet avser ombyggnad/renovering av flerbostadshus i fyra våningar inkl. vindsvåning och med källare. Bostadshuset rymmer efter ombyggnad12 lgh fördelade på två trapphus och tre bostadsplan. Ombyggnaden omfattar ny lghfördelning (fyra smålgh slopas och sammanslås till större), fullständig renovering av hygienrum och kök, fönsterbyte och nya innerdörrar samt helt nya ytskikt. På installationssidan nya hissar, ny ventilation, ny elinstallation och delvis ny VS-installation. Total bruttoarea för de tre bostadsplanen ca 1200 m2. I entréplan berörs enbart de två trapphusen och fasad mot söder av ombyggnad, totalt ca 80 m2. Övriga delar av plan 1 och källarplan berörs endast av installationsåtgärder. Markarbeten omfattar nivåreglering/tillgänglighetsanpassning av fastighetens del av trottoaren mot söder.
Konvertering av elvärme i flerbostadshus, Tidaholms kommun
Konvertering elvärme till vattenburen värme i husets enplansdel med källare, jämte följdarbeten.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.

Därför får du utan kostnad och förbindelse välja bland följande erbjudanden: