Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Aktuella byggprojekt, byggen som är aktuella, byggnation som är aktuell i Sverige just nu

Här listar vi upp alla aktuella bygg- och anläggningsprojekt av olika kategorier och i hela landet, fördelat per län och kommun. Med aktuella byggprojekt avser vi byggen där det hänt något och rapporterats något den senaste månaden (kan då vara händelser i olika skeden) och/eller där byggstarten har varit eller är inom ett intervall av tre månader bakåt och tre månader framåt.

Välj vilken aktuell byggnation som intresserar dig så ser du hur många byggprojekt vi har och du erbjuds även att prova tjänsten eller få ett gratis smakprov av dessa aktuella byggprojekt via en projektlista.

Nedtill kan du gå vidare till alla aktuella byggprojekt fördelat på nya aktuella byggen eller aktuella ombyggnader, renoveringar eller tillbyggnationer. Du kan även specifikt titta på aktuella bostadsprojekt, anläggningsprojekt, industriprojekt eller aktuella kontor, skolor, sjukhus, hotell, butiker etc.

Alla aktuella byggprojekt

Aktuella bostadsprojekt

Aktuella anläggningsprojekt

Aktuella projekt övriga lokaler/kontor/skolor/sjukhus/hotell etc.

Aktuella industriprojekt

Vill du istället för aktuella byggprojekt hitta planerade, kommande byggprojekt kan du göra det här.

Hittar du inte den typ av aktuella byggprojekt som du söker? Vi har väldigt detaljerade urvalsmöjligheter i vår betaltjänst och är det någon specifik typ av aktuell byggnation du vill ha koll på kan du titta i vårt urvalsformulär för att se vilka möjligheter det finns att skräddarsy en bevakning av precis den typ av aktuella byggprojekt som intresserar dig. Där finns allt från aktuella parkeringshus till museum, laboratorium eller kyrkor. Är du ute efter aktuella anläggningsprojekt hittar du även broar, tunnlar, vägar etc. i en mer detaljerad nivå.

Vill du ha aktuell byggstatistik har vi även tjänster för det via våra Marknadsanalys med projekteringsindex och byggstartsindex. Statistiken bygger på vår rapportering av byggprojekt som är aktuell utifrån att de antingen projekteringsstartat eller byggstartat och statistiken går att bryta ner på olika typ av byggprojekt samt geografiskt för att se vad och var byggandet ökar eller minskar. Läs mer om aktuell byggstatistik här.