Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

För att fira att vi är en del av Team Myhrer 2019 och att André avslutade säsongen med vinster i Aspen och SM erbjuder vi de hörlurar som André själv använder som en bonus då du beställer färska tips på BRF-underhåll och investeringar*. Erbjudandet gäller vid beställning på minst 3 000 kr senast sista maj 2017. Hörlurarna från GOLD-N-STRIPE är värda 500 kr.

Guldläge för nya affärer med Bostadsrättsföreningar


Vi har precis slutfört vår stora kartläggning av Bostadsrätts­föreningarnas underhålls- och investeringsplaner. Vi har valt ut föreningar med minst 10 lägenheter som är byggda före 2007 - så att sannolikheten för att man planerar åtgärder och har behov av investeringar är stor.

Guldlurarna kan bli dina - är du snabb kan du även få dem signerade av André Myhrer

Vi är stolta över att vara en del av Team Myhrer 2019 och ser fram emot OS-året 2018 samt VM hemma i Åre 2019. Precis som André gillar vi musik och lyssnar gärna i lurar från Gold-N-Stripe. Blir du en av de fem första som beställer för minst 5 000 kr får du dina lurar signerade av André Myhrer.

Många olika åtgärder planeras runt om i landet

Du beställer de åtgärder som intresserar dig i de geografiska områden som du är verksam inom. Se ordmolnet ovan men här är fler exempel på åtgärder som de svarande bostadsrättsföreningarna planerar:
Fläktar/styrsystem, hängrännor/stuprör, inglasning av balkonger, klottersanering, avloppsrenovering, sophus/sophantering, garage, carport, golv, energibesparande åtgärder, spolning av stammar, tilläggsisolering, vindsinredning, radiatorer/termostater, belysning, spolning dagvattenledning, radonsanering med mera.

Exempel på investeringar som planeras

Du beställer de typer av investeringar som intresserar dig i de geografiska områden som du är verksam inom. Se ordmolnet ovan, men här är fler exempel på investeringar som de svarande bestadsrättsföreningarna planerar:
Garageportar, elsystem, rasskydd, bad/WC/sanitet, kabel-TV, motorvärmare, motionsutrustning, badrumsinredning, vitvaror, solskydd med mera.

Vill du nå ut till alla eller många bostadsrättsföreningar inom ett visst urval?

Vi kan även hjälpa dig med direktmarknadsföring och ta fram adresser till de bostadsrättsföreningar som du vill nå ut till inom ett visst område. Vill du att vi ringer dem åt dig och ställer frågor, bokar in möten etc kan vi även ta på oss den typen av uppdrag.

Intresseformulär
– Ej bindande

Jag vill veta mer om BRF-kartläggningen med planerat underhåll och investeringar, samt få ett par hörlurar från Gold-N-Stripe* - OM jag sedan beställer då jag fått veta mer.

Tillval

Jag vill köpa adresser för att göra ett eget utskick till utvalda bostadsrätts- föreningar i ert nyligen uppdaterade register. Kontakta mig för mer information.
Jag vill veta mer om att ni kan ringa till utvalda bostadsrättsföreningar åt mitt företag för att ställa egna frågor.

(* obligatoriska fält)