Nya affärsmöjligheter
på projektmarknaden

Aktuell nybyggnation i Hofors

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggad av demoanläggning i Hofors
Planen är att bygga en demonstrationsanläggning i Hofors som ska kunna producera 40.000 ton råjärn per år från stålskrot och järnmalm.
Nybyggnad av växthus i Hofors
Objektet Nybyggnad av administrationsdelar med tillhörande markarbeten samt grundläggning för växthus och markarbeten för detta. Totalentreprenad för växthusentreprenad från och med på av TE-bygg upprättad grundläggning handlas upp separat av beställaren. TE-bygg övertar tidssamordning, arbetsmiljösamordning samt ansvar för samordning av projektering för av beställaren upphandlad entreprenör för växthus benämns.
Byte av VA-ledningar, Råbackaområdet i Hofors
Infodring och nyläggning av vatten, spill och dagvattenledning vid Råbacka, Hofors kommun. Arbetet omfattar infodring av ca 3000 m VA-ledningar samt nyläggning av drygt 100 m.
Anläggande av damm vid Malmjärn, Torsåker
Projektet avser mark- och anläggningsarbeten vid Malmjärns utlopp i Hofors Kommun.
Nybyggnad av affärshus i Hofors
Nybyggnad av affärshus/lokal.
Nybyggnad av transformatorstation i Hofors
Nybyggnad av två transformatorstationer.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.

Därför får du utan kostnad och förbindelse välja bland följande erbjudanden: